Om foreningen på dansk

Information om foreningen

Det Russiske Hus har eksisteret siden 2001
Det Russiske Hus blev stiftet i 2001 af en kreds af dansk-russiske familier og er en frivillig, demokratisk, ikke-kommerciel forening. Det Russiske Hus drives af frivillig, ulønnet arbejdskraft, og foreningens aktiviteter finansieres gennem medlems- og deltagerbetaling, offentlige tilskud og fondsmidler. 
 
Formål
Foreningen har følgende formål:
- at iværksætte spændende og berigende aktiviteter inden for kultur, uddannelse og socialt samvær
- at give nytilkomne russisktalende en mulighed for hurtigt at tilegne sig en forståelse af det danske samfund og at skabe sig et socialt netværk
- at give medlemmerne mulighed for at søsætte projekter, som de har lyst til at arbejde med, og som harmonerer med foreningens formålsparagraf
 
Vedtægter docxVedtægter.docx
 
Medlemskab                                                                              
Du vil få adgang til informationer om:

- arrangementer og projekter for børn og unge
- rabat på op til 50% for dig og din familie ved deltagelse i vores egne arrangementer

Medlemskab i Det Russiske Hus - årlige kontingentsatser:

150 dkk - børn under 18 år (obligatorisk for børn, som deltager i foreningens aktiviteter)
300 dkk - hele familien (forældre og børn)

Persondatapolitik pdfSaadan_behandler_Det_Russiske_Hus_dine_medlemsoplysninger.pdf

Støt foreningen

Hvis man godt synes om projekter i Det Russiske Hus og har lyst til at støtte vores aktiviteter kan man være med til at give os en lille (eller stor!) bidrag.
 
Alle bidrag kan overføres til vores konto. Husk at notere overførelsen som "støtte". Beløbene kan også øremærkes til nogle bestemte projekter. Alle bidragsydere vil være præsenteret på vores hjemmeside, men man kan også forblive anonym. På vores hjemmeside er der også mulighed for kommercielle- og sponsorannoncer. Kontakt os: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  
 
Ophavsret
Indholdet på www.russiskhus.dk er beskyttet af lov om ophavsret. Det er tilladt at tage enkelte kopier på papir/digitalt til privat brug (venner, bekendte og familie) jvf. ophavsretslovens § 12. Yderligere anvendelse af materialer og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Det Russiske Hus. Skriv venligst til Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  .Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.